Op maat gemaakte woonkeuken Heemstede

Previous
Next

Woonkeuken

Bij het maken van de indeling voor deze keuken hebben wij een plan aangeleverd voor de apparatuur en het kleurgebruik. Bij de zichtbare apparatuur ligt de nadruk op de Engelse landelijke stijl. Dit is goed zichtbaar bij drie elementen. 

Het fornuis in deze woonkeuken is van AGA, het model is de MasterChef. Dit is een inductiefornuis van hoge kwaliteit dat klassiek is van uitstraling maar beschikt over de eigenschappen van een modern fornuis. De kraan is van Perrin & Rowe, dit is een mengkraan evenals een kokend water kraan. De kraan is gemaakt van gegoten messing en vernikkeld afgewerkt. Dit is een living finish. De kraan krijg bij het gebruik steeds meer karakter. De spoelbak is met de hand gevormd van vuurklei en afgewerkt met porselein. Tijdens het gebruik vormt zich craquelé en hierdoor krijgt de spoelbak steeds meer karakter. 

Na overeenstemming van de indeling en de apparatuur maken wij een driedimensionaal ontwerp dat een levensecht beeld toont van de keuken. 

Bovenkasten en details

Bij het ontwerp streven wij ernaar een keuken vorm te geven in harmonie is met het huis en de ruimte. Kenmerkend voor dit huis zijn de profileringen. Wij hebben de profileringen van de keuken hierop afgestemd.

Bij de verbouwing is een nieuw kozijn geplaatst in de achtergevel waardoor wij de kraan een centrale plek hebben kunnen geven en er symmetrie ontstaat. Ook hebben wij de detaillering van de ramen teruggebracht in de  de bovenkasten. dit zijn ramen met ruiten en fijne roeden. Vanaf de binnenzijde is hier oud glas ingezet. Oud glas danst wanneer je er voorbij loopt en in de avond wordt dat versterkt door de ingebouwde verlichting. Deze is aanwezig in de kast maar ook onder de kast als werkbladverlichting. Alle elektra is onzichtbaar weggewerkt. 

Upgrade uw huis met uniek interieur

Wij maken mooi interieur op maat, passend in de stijl van uw huis. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op op om te ontdekken wat wij voor mooi interieur wij voor uw huis kunnen maken.