Interieur

Handgemaakt interieur

Droomt u van een handgemaakt interieur op maat gesneden voor uw woning? Wij verzorgen zowel inrichtingen van woonvertrekken als complete interieurs. Daarnaast beschikken wij over een netwerk van partners die grootschalige bouwkundige projecten kunnen uitvoeren. Denk daarbij aan een Chambre en Suite, een walk-in kast, een garderobe of een bibliotheek.

Authentieke ambiance

Wij maken zowel klassieke als moderne interieurs maar wij zijn er van overtuigd dat de ontmoetingsplaats van deze twee tijdsgeesten een bijzonder authentiek en elegante ambiance schept. Wij zijn in staat dit op ambachtelijke wijze te realiseren door de technieken die wij toe passen. Door de toepassing van handgemaakte paneeldeuren stijlvol lijstwerk en de toepassing van hout in uw interieur kunnen wij de historische waarde van uw woning uit lichten.

Interieur ontworpen naar uw levenswijze

Aan de hand van uw aanvraag streven wij ernaar uw wensen te doorgronden. Uw leef en werkwijze te filteren uit uw woorden en dat terug te brengen in uw interieur. Kookt u bijvoorbeeld graag? Dan creëren wij graag een royale woonkeuken met bijpassende tafel. Bent u een buitenmens? Houdt u van mode, draagt u graag een hoed? Dan geven wij dit een plek in uw persoonlijk ontwerp.
Wij beschikken over een collectie materialen om u een gevoel op te laten bouwen met het materiaal. Wij zijn zelf groot liefhebber van natuurlijke materialen, denk daarbij aan eiken en natuursteen. Dit zijn materialen met een eerlijk karakter wat alleen tot stand komt door de tijd, De groei van een boom is daar een mooi voorbeeld van.

Kwaliteit en duurzaamheid

Wij zijn ons bewust van deze tijd en we zijn er ook bewust van dat deze grondstoffen gelimiteerd zijn. Om deze reden streven wij altijd naar kwaliteit en duurzaamheid. Voor een interieur dat als vanzelfsprekend een mensenleven lang mee kan.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij staan u graag te woord met raad en daad.

Upgrade uw huis met uniek interieur

Wij maken mooi interieur op maat, passend in de stijl van uw huis. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op op om te ontdekken wat wij voor mooi interieur wij voor uw huis kunnen maken.