Handgemaakte moderne keukens

Ogenschijnlijk minimalisme

De keuken is de locatie in huis waar alles samen komt. Dat maakt het voor ons interessant om hieraan te werken. Bij Speijk Interieurmakers maken wij graag maatwerk keukens in diverse stijlen en met diverse materialen. Zo ook hedendaagse keukens. Variërend in ontwerp van strak design tot rustiek en natuurlijk. 

Wat de moderne keuken onderscheidt van de andere is dat zij ogenschijnlijk minimalistisch is, maar het kritische oog ziet al snel de details. Wij besteden graag extra aandacht aan het ontwerp zodat de verhoudingen perfect uitgebalanceerd zijn, zodat de lijnen daar waar mogelijk doorlopen met als gevolg dat er een rustgevende coherentie ontstaat in de keuken. De materialen bij design keuken moeten een verbinding met elkaar aangaan en elkaar complimenteren. De eenvoud van een goed ontwerp schept een fijne leefruimte

Rijke collectie aan materialen

Verlangt u naar een keuken waarin u de volledige vrijheid ervaart om deze volledig naar eigen wens in te richten? Bij Speijk interieurmakers luisteren we aandachtig naar uw wensen, geven advies en wij begeleiden u graag bij het maken van uw keuzes. Wij denken bij het maken van een keuken niet in standaardoplossingen of modules. Wij zijn in staat uw droomkeuken conform uw wensen vorm te geven en te vervaardigen in ons atelier in Grootschermer. Wij hebben een rijke collectie aan materialen waaruit u een keuze kunt maken. Van massiefhout tot hoogwaardig Formica. Mocht u dit op grotere schaal willen zien? Dan kunnen wij u uitnodigen bij één van onze partners om het materiaal te ervaren.

Service is voor ons belangrijk. Wij voorzien al onze keukens van nastelbaar hang en sluitwerk zodat wij vijftien jaar na levering uw keuken nog steeds het frisse uiterlijk kunnen geven wat zij verdient.
Als u uw keuken echt compleet wilt maken dan kunnen wij ook een tafel voor u ontwerpen die een connectie aangaat met uw keuken. U kunt ook altijd kijken in onze eigen collectie bij de Studio.

Ook zo'n mooie keuken in uw huis?

Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op op om te ontdekken wat wij voor mooie keuken wij voor u kunnen maken.