Landelijke keukens

Handgemaakte keuken met een warm karakter

Wij maken op maat gemaakte landelijke keukens, wij noemen dit ook wel, de boerenkeuken. Deze keukens laten zich kenmerken door hun warme karakter. De materialen die hiervoor worden gebruikt zijn natuurlijke materialen met een rustieke uitstraling. Denk daarbij aan houtsoorten als eiken en grenen maar ook hardsteen en natuurverf. Dit type keuken nodigt uit om in geleefd te worden.

Landelijke keukens doen het gewoonlijk goed in het platteland en je vindt ze regelmatig in woonboerderijen in het polderlandschap bijvoorbeeld in de Beemster en de Schermer. Deze keukens worden op ambachtelijke wijze gemaakt en zijn volledig aan te passen naar uw smaak en behoefte, denk daarbij aan keukengrepen van verschillende materialen als smeedijzer brons of leer. Dit type keuken heeft als eigenschap dat ze zeer degelijk vervaardigd is en een uitstekende basis biedt voor al uw accessoires.

Tijdloze uitstraling

Aan de hand van uw wensen maken wij een indeling voor uw keuken. Bij het indelen van de keuken houden wij rekening met praktische zaken als loopwegen, ruimte, elektra en water.  Wij meten de keuken zorgvuldig in en zorgen ervoor dat uw keuken beschikt over voldoende werkblad- en kastruimte.

Wij werken vaak met volledige stammen hout, dat maakt dat wij kunnen garanderen dat de kleuren van massiefhout met elkaar overeenkomt. Daarnaast heeft het als voordeel dat u de keuze heeft tussen verschillende soorten nerf tekeningen en genoest of foutvrij. Wij leggen u hier graag meer over uit in ons hout atelier. Wij beschikken over verscheidene voorbeelden en scheppen op die wijze een helder beeld van de keuken zoals deze gaat worden.

Aan de hand van deze wensen maken wij een ontwerp en verwerken dit tot een uniek 3D model voor u. Een landelijke keuken heeft vanwege zijn nostalgische natuur een tijdloze uitstraling en u kunt er zeker van zijn dat deze keuken jarenlang voor veel woonplezier garant staat.

Ook zo'n mooie keuken in uw huis?

Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op op om te ontdekken wat wij voor mooie keuken wij voor u kunnen maken.