Keuken eikenhout in de Zaanstreek

Previous slide
Next slide

In deze woning in de Zaanstreek hebben wij als onderdeel van een grotere verbouwing een ruimtelijke nieuwe woonkeuken gemaakt. Deze ruimtelijkheid komt tot stand door de vrije zichtlijnen. Als pronkstuk van de keuken staat tussen twee laden kasten een moderne interpretatie van het welbekende Engelse AGA. Dit fornuis combineert de ovens met verschillende temperaturen met het moderne gemak van koken op inductie. Voor deze keuken hebben wij een massief eikenhouten front gemaakt wat verstevigd is met onzichtbaar bevestigde stalen profielen. Door het eikenhout te verstevigen met staal hebben wij de mogelijkheid een massief front toe te passen zonder risico dat het materiaal krom trekt. Eikenhout ademt warmte, karakter en door de superieure kwaliteit veel rust.  Het interieur van deze keuken is uitgerust met praktische en stijlvolle oplossingen. Zo is er een Magic Corner aanwezig in de kast links van de spoelbak, dit biedt ruimte voor alle pannen en ander groot kookgerei en ligt binnen handbereik van het fornuis. De vaatwasser is gepositioneerd naast de met laden gevulde spoelkast. De bovenste laden naast het fornuis zijn voorzien van beukenhouten bestekindelingen. Om tot een esthetisch interessant lijnenspel te komen, hebben wij de meest rechterkast de indruk gegeven van een reguliere laden kast. Wanneer je de lade opent tref je een lade met binnenladen om bergruimte te creëren voor de wijnglazen. De rasterindeling biedt bescherming aan het kristal.

“Tom en Frans maken wat jij in je hoofd hebt maar dan beter. Aandacht voor details en op een hoog kwaliteitsniveau. Het zijn prettige vakmannen om mee samen te werken. Ze werken netjes. Wij zijn zeer tevreden met onze keuken. De volgende klus in ons interieur staat al in de planning”

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Wij maken graag een ontwerp voor een keuken of een interieur, passend in de stijl van uw huis. Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek waarin wij samen met u verkennen wat de mogelijkheden zijn.