Vitrine- en boekenkast Bergen

Previous
Next

Deze sfeervolle kast hebben wij voor onze klant gerealiseerd in het prachtige Bergen. Deze kast dient als boekenkast, bank als wel een verlengstuk van de keuken. Wij nemen je graag mee vanaf het begin. 

Onze klant kwam met een schets voor een nieuwe kast, hierin lagen de contouren besloten van wat de kast moest gaan worden. er moest één segment gereserveerd worden voor boeken, er was behoefte aan een zitbank waar je kunt genieten van de zon en er moest bergruimte zijn achter de deuren en in de laden. Daarnaast moest de vormgeving  in harmonie zijn met de bestaande keuken. Na ons eerste ontwerp ontstond ook de behoefte om de rechterkast uit te rusten met vriezer en koelkast. Onder de bank hebben wij drie laden gesitueerd met Push-to-open. 

Om de kast ook in de avond goed tot haar recht te laten komen hebben wij het voorstel gedaan de glazen bovenkast uit te lichten met LED verlichting. 

Na goedkeuring van het ontwerp zijn wij in onze werkplaats aan de slag gegaan. Wij hebben paneeldeuren en ladenfronten gemaakt van Europees grenenhout omdat zo het schilderwerk het beste uit de verf komt. Ook het geraamte waar de deuren in hangen en het lijstwerk is gemaakt van grenenhout. De laden, knoppen en krukken, de slijtageonderdelen zijn gemaakt van beukenhout omdat dit sterk en duurzaam is.

Wij vinden het mooi dat dit meubel niet op zich staat maar een onderdeel is geworden van de ruimte

Upgrade uw huis met uniek interieur

Wij maken mooi interieur op maat, passend in de stijl van uw huis. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op op om te ontdekken wat wij voor mooi interieur wij voor uw huis kunnen maken.