Traditionele keuken Bergen, Noord-Holland “huis met de klok”

Previous slide
Next slide

Nostalgische keuken Bergen

Deze traditionele keuken is gesitueerd in het prachtige “huis met de klok” in het sprookjesachtige groen van Bergen. Deze maatwerk keuken wordt uitgelicht door de dakramen in de zijbeuk van dit historisch woonhuis. De geschilderde kleuren veranderen met de dag en met het uur. Deze keuken is een heerlijke leefruimte. De zithoek nodigt uit om gezamenlijk te koken. Het vrijstaand klassieke met messing gedecoreerd fornuis bekroond deze keuken. Het keukenblad is op maat gemaakt van Belgisch hardsteen en hieronder vindt u een tegelbak. Daarboven kranen met levendige afwerking

De vitrinekast aan de linkerzijde biedt ruimte voor de collectie van servies en weergeeft de hoogte van de ruimte Onder deze glasdeuren bieden de houtenladen bergruimte.

Een duurzame keuken voor het leven

Een traditionele keuken als deze zijn gemaakt van de beste materialen. De vitrinekast is uitgerust met oud glas. De bladscharnieren zijn slijtvast en hebben enkel één scharnierend punt. Daardoor blijven de deuren gedurende de levensduur van keuken goed lopen, sluiten en hangen. De voorzijde van de keuken is gemaakt van gewaterd grenenhout. Dit geldt voor de frames, deuren, ladefronten en het lijstwerk. Dit hout is lokaal gekapt en  ligt gedurende een periode van een jaar in stromend water. Hierdoor spoelen de groeisappen uit het hout en kalmeert het. De kasten zijn allen gemaakt van multiplex en in kleur afgeschilderd.

Nostalgische keuken Bergen met klassieke kraan
Klassieke keuken Bergen met aanrecht van Belgisch hardsteen en tegelbak

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Wij maken graag een ontwerp voor een keuken of een interieur, passend in de stijl van uw huis. Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek waarin wij samen met u verkennen wat de mogelijkheden zijn.