Modernistische keuken in Heiloo

Previous
Next

Deze luxe keuken staat op twee pijlers, materiaalgebruik en lijnenspel. De keuken is gemaakt van esdoorn, deze houtsoort is licht van kleur en heeft een behandeling ontvangen om licht te blijven. De combinatie van het licht, het materiaal en de afwerking geeft een gevoel van fluweel. De nerf is verticaal geplaatst en doorlopend. In deze keuken bestaat geen afleiding door meubelgrepen maar een uit het front gefreesde greep. Deze greep word ingekast door een radius aan het einde. Door het gebruik van een massieve regel wordt het zicht in de kast geblokkeerd. Het keukenblad hangt vrij boven het front door de toepassing van een lijst van esdoorn.

Het front rechts van de ovens is een uittrekbare coffee corner. De lade wordt naar buiten getrokken en dat de espressomachine bereikbaar van voor en achter. Tegelijkertijd biedt deze lade opbergruimte voor diverse soorten koffie, kopjes en accesoires.

Daarnaast is deze keuken rijkelijk uitgerust met apparatuur van Miele en Opera. De combimagnetron en stoomoven zijn uitgevoerd in grafietgrijs. Dit is in licht contrast met esdoorn. Deze apparaten beschikken over diverse programma’s om zo de meeste smaak, structuur en vitaminen uit de producten te halen. De kookplaat van Opera is de enige kookplaat met vijf inductiezones en kookveld afzuiging.Upgrade uw huis met uniek interieur

Wij maken mooi interieur op maat, passend in de stijl van uw huis. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op op om te ontdekken wat wij voor mooi interieur wij voor uw huis kunnen maken.