Moderne keuken Driehuizen

Previous slide
Next slide
 
Quote van de klant; Als we thuis zijn vindt je ons bijna altijd in de keuken, we leven erin en er is altijd beweging.
 
Een ambachtelijk gemaakte keuken gaat een leven lang mee. Het maken van de juiste keuzes is dus belangrijk. Wordt de keuken modern of klassiek? Ziet u graag hout of lak? Van welke houtsoort moet de keuken gemaakt worden en is het mooier of de nerf horizontaal of verticaal uitgelijnd is?
 
 
 
 
Moderne keuken Driehuizen Eiken Marmer 6

Aangezien de plattegrond van deze keuken is maatwerk vereist.  Wij hebben een ontwerp gemaakt voor deze keuken aan de hand van de wensen van de klant.  Wij kunnen suggesties doen voor de apparatuur en geven graag advies. Wij maken een digitaal driedimensionaal model. Aan de hand van dit model maken wij een fotorealistische presentatie. Hierin hebben wij diverse kleurschema verwerkt. Uiteindelijk heeft de klant dankzij deze gedetailleerde visualisatie, voor een andere configuratie gekozen dan in eerste instantie gedacht. Deze keuken heeft de vorm van een hoofdletter G. Dat betekent dat deze keuken veel hoeken huist. Voor efficiënt gebruik van de ruimte zijn twee hoekoplossingen toegepast

Moderne keuken Driehuizen Eiken Marmer 2
Moderne keuken Driehuizen Eiken Marmer 3
Moderne keuken Driehuizen Eiken Marmer 1

De keuken is uitgerust met vrijstaand fornuis, wijnkoeler en dubbele koelkast. De fronten zijn gemaakt van massief eikenhout. Deze zijn vast van vorm en dimensie vanwege een ingelaten staalprofiel. Dit profiel is onzichtbaar. Het keukenblad is van  carraramarmer. Dit blad is de hoek omgezet en aan de voorzijde vindt u een bar voor het ontbijt of voor wanneer u vrienden uitnodigt voor een diner.

Ter behoeve van een eenvoudig en elegant lijnenspel is de keuken voorzien van push-to-open laden en deuren. Het lijnenspel wordt geaccentueerd door het doorlopend houtpatroon. De laden en deuren zijn gemakkelijk te openen ook wanneer u geen handen vrij hebt. Wij geven de voorkeur aan hang- en sluitwerk van Blum. De kwaliteit ligt hoog en ook elektrische ondersteuning is mogelijk.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Wij maken graag een ontwerp voor een keuken of een interieur, passend in de stijl van uw huis. Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek waarin wij samen met u verkennen wat de mogelijkheden zijn.