Landelijke keuken hout Schoorl

Previous slide
Next slide

Boeren keuken van schothout

Deze landelijke keuken bevindt zich op een idyllische locatie te midden van het weelderige boslandschap van Schoorl. De keuken is uitgevoerd in een subtiele, natuurlijke minerale groentint. Deze keukenstijl wordt vaak aangeduid als een boerenkeuken, vanwege de nadruk op functionaliteit en onverwoestbare kwaliteit. De keuken is geheel vervaardigd uit hout, waarbij de kastdeuren zijn gemaakt van vurenhouten planken en het lijstwerk is vervaardigd uit grenenhout. 

Eikenhouten aanrechtblad

Het aanrechtblad is van kwartiers eikenhout. Aan de voorzijde van dit blad is een honderdtachtig graden rond profiel gefreesd. Door dit profiel krijgt de keuken niet alleen een robuust maar ook een verfijnd karakter

Friese witjes

Boven het aanrechtblad zijn met de handgevormde witte tegels aangebracht, die bekendstaan als “witjes”. Deze bijzondere tegels worden op ambachtelijke wijze vervaardigd in Friesland

Er zijn diverse aanpassingsmogelijkheden beschikbaar voor deze witjes. Je hebt bijvoorbeeld de vrijheid om te kiezen uit verschillende kleurnuances, waardoor je de tegels kunt afstemmen op het kleurenpalet van de keuken. Als je een subtiel detail wilt toevoegen, kun je ook kiezen voor witjes met kleine puntjes.

 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Wij maken graag een ontwerp voor een keuken of een interieur, passend in de stijl van uw huis. Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek waarin wij samen met u verkennen wat de mogelijkheden zijn.