Oudhollandse keuken in woonboerderij te Aartswoud

Previous slide
Next slide

Landelijke keuken in woonboerderij Aartswoud

Deze traditionele stijl keuken is ongeveer twaalf jaar geleden gemaakt. Recentelijk is de stolpboerderij overgedragen aan de volgende generatie. Het interieur van de boerderij is gemoderniseerd maar tot ons plezier is de keuken is bewaard gebleven. De keuken heeft nieuwe kleuren gekregen, een groene en een antraciet tint en daarmee is de keuken in deze honderdtwintig jaar oude stolpboerderij in West-Friesland klaar voor een nieuw leven. Het nieuwe kleurenpallet is in afstemming met het hernieuwde interieur. Het leuke is dat deze keuken na een grondige schilderbeurt weer als nieuw is en jaren mee kan. 

Duurzame keuken

De keuken in deze woonboerderij is gemaakt van duurzame materialen van zeer hoge kwaliteit. Al het hout dat wij gebruiken is afkomstig uit Europa en vaker nog is het hout van Nederlandse bodem. Dit hout wordt door een kleinschalig familiebedrijf in Friesland gewaterd en gezaagd en op verzoek van ons gedroogd tot een laag vochtpercentage, goed toepasbaar voor een interieur. Door het gebruik van deze materialen kan een keuken een leven lang meegaan. Over de levensduur van een keuken ontwikkeld deze een patina wat in onze optiek bijdraagt aan het sfeervolle karakter van een keuken

In dit geval vinden wij het nog eens leuk dat met de toevoeging van een servieskast in dezelfde stijl de keuken gereed is voor de volgende gebruiker. Deze kast maakt onderdeel uit van de vensterbank is is daardoor echt onderdeel geworden van het interieur.

Wilt u ook een keuken die een leven lang meegaat? Belt u ons gerust op.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Wij maken graag een ontwerp voor een keuken of een interieur, passend in de stijl van uw huis. Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek waarin wij samen met u verkennen wat de mogelijkheden zijn.