Moderne eiken keuken Graftdijk

Previous
Next

Keuken van eikenhout in Graftdijk

De wens van de klant woonachtig in Graftdijk was een keuken van eikenhout met een tijdloos karakter. De keuken is op maat ontworpen om naadloos aan te sluiten op het gevoel van deze ruimte. Deze keuken is vervaardigd uit massief eikenhout en volledig uitgevoerd met laden zodat de inhoud ervan altijd binnen handbereik is. Dat geldt ook voor de ingebouwde koelkasten. 

Het blad van is beton gegoten met daarin een zwart pigment. Dat levert een donker stijlvol aanrecht op. De keuken strekt zich uit over de lengte van de woonkeuken van deze voormalig pastorie.  en de blind gemonteerde lichtplank aan de muur biedt ruimte aan kookboeken en accessoires. Deze keuken is uitgevoerd met U-Greep. Dat maakt voor een strak lijnenspel door de keuken heen en is een zeer degelijke wijze om een lade te openen met minimale slijtage. De keuken staat prachtig op de oude grenen vloerdelen en het daglicht verandert deze ruimte in een haven van rust.

Upgrade uw huis met uniek interieur

Wij maken mooi interieur op maat, passend in de stijl van uw huis. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op op om te ontdekken wat wij voor mooi interieur wij voor uw huis kunnen maken.