Exclusieve keuken van massief hout

Previous slide
Next slide

Exclusieve keuken

Deze maatwerk keuken is gemaakt van massiefhout, De keuken is licht van kleur door het gebruik van esdoorn en heeft een strak lijnenspel. Om het lichte karakter van de keuken te behouden hebben wij het hout behandeld met licht pigment waarna het hout is behandeld met een twee componenten laksysteem voor goede bescherming.  De combinatie van het licht, het materiaal en de afwerking werpt een fluwelen glans over de keuken. 

Voordelen van het gebruik massief hout

Meubelgrepen kunnen een fijn contrast brengen maar kunnen ook een afleidende rol spelen. Push-to-open werkt niet altijd even prettig, zeker niet bij een goed gevulde lade. Door het gebruik van massief hout kunnen wij een greep frezen. Deze vorm draagt bij aan de vormgeving maar leidt niet af. Deze greep word ingekast door een radius aan het einde. Door het gebruik van een massieve regel wordt het zicht in de kast geblokkeerd. Het keukenblad hangt vrij boven het front door de toepassing van een lijst van esdoorn.

exclusieve-keuken

In het midden van de hoge kasten vindt u keukenapparatuur van Miele, een stoomoven en een combimagnetron. Achter het front rechts van de ovens verbergt zich een uittrekbare coffee corner geplaatst in een hoge lade. De lade wordt naar buiten getrokken en daar bereikt u de espresso machine. Ook bergt deze lade ruimte voor diverse soorten koffie, kopjes en accessoires.

Deze exclusieve keuken is rijkelijk uitgerust met apparatuur van Miele en Opera. De combimagnetron en stoomoven zijn uitgevoerd in grafietgrijs. Dit is in zacht contrast met het decor van esdoorn. Deze apparaten beschikken over diverse programma’s om zo de meeste smaak, structuur en vitaminen uit de producten te halen. De kookplaat van Opera is de enige kookplaat met vijf inductiezones en kookveld afzuiging.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Wij maken graag een ontwerp voor een keuken of een interieur, passend in de stijl van uw huis. Neem contact met ons op voor een oriënterend gesprek waarin wij samen met u verkennen wat de mogelijkheden zijn.